Begagnade Bildelar Västervik AB
Du söker just nu efter reservdelar i Begagnade Bildelar Västervik AB lager.

Garantier

Garantier för respektive bildel och säljare anges i bildelsinformationen. Garanti är frivilligt för säljaren att erbjuda. Idag dominerar två olika garantier som bildemonteringarna erbjuder Märkesdemo Garanti och BEGO Garanti. Informationen nedan är citerad från respektive aktör alternativt sammanfattad av Bildelsbasen Nordic AB och därmed reserverar sig för eventuella felskrivningar.

Märkesdemo Garanti

När du köper en del som är godkänd av MärkesDemo får du självklart garanti upp till ett år på dina delar, om du är en verkstad. Som privatkund får du upp till tre års konsumentskydd enligt konsumentskyddslagen.

Vi på MärkesDemo vill att du skall känna samma trygghet när du köper en MärkesDemo-certifierad del, som när du köper en nytillverkad. Därför lämnar vi i stort sett samma garanti på MärkesDemo-certifierade delar som när du köper en ny. MärkesDemo ansvarar för att samtliga återanvända delar lever upp till garanterad kvalitet och funktion.

BEGO Garanti

Garantin lämnar 12 månaders garanti på delar mot företag som bedriver bilreparationer under förutsättning att montering skett enligt tillverkarens rekommendationer. Vi står för demontering och monteringskostnad enligt tillverkarens gällande garantiprislista.

Bildelar med kvalitetskod M gäller enbart bytesrätt. Slitagedelar som ingår i reservdelen innefattas inte utav garantin.

Som privatkund får du 3 års bytesrätt och vi byter ut eventuella defekta reservdelar. Från köpesdatumet upp till 6 månader byts reservdelen ut utan att behöva bevisa att den inte fungerade vid köpetillfället.

Bildelar med kvalitetskod M gäller enbart bytesrätt. Slitagedelar som ingår i reservdelen innefattas inte utav garantin.

  • Läs mer och ladda ned fullständiga villkor på www.bego.se.

Övriga garantier

Säljaren kan erbjuda en egen garanti och den ska då finnas tillgänglig i bildelsinformationen.

Garantier